Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
psychologie

Máš na víc - 20%
Mládí je životní etapa, ve které se dělají zásadní rozhodnutí pro kvalitu celého života. Je to období, kdy se orientujeme sami v sobě. Jak se vyznat v citech a v nejrůznějších myšlenkách, které se honí v hlavě?
psychologie
Ukázky

Máš na víc

55 Kč
44 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
psychologie
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Psychická odolnost předškolního dítěte - 20%
Pro jaký svět vychováváme děti a jak zařídit, aby v něm uspěly? Současnost a budoucnost s sebou nese odbourávání starých jistot a hodnot (včetně rozpadu klasické rodiny), obrovské množství možností volby a svobody.
psychologie
Ukázky

Psychická odolnost předškolního dítěte

169 Kč
135 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
psychologie
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
psychologie
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 145 položek
<< < 1 .. 13 14 15