Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
předškoláci

V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

předškoláci
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Záchranářské pohádky - 11%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
předškoláci

Záchranářské pohádky

269 Kč
239 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
předškoláci

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
předškoláci
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Jak se máš, Eliško? - 11%
Co všechno prožije myška za jediný den? Výtvarnice a režisérka Lucie Sunková oživuje plyšovou hračku a vypráví poutavý obrázkový příběh, ve kterém originálním způsobem kombinuje fotografie s kresbou.
předškoláci

Jak se máš, Eliško?

223 Kč
198 Kč
Vlaky světa - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými typy vlaku. Prozkoumej je a zjisti něco nového!
předškoláci

Vlaky světa - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
předškoláci

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Jak to žije na stavbě - 11%
(2x)
oto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malý stavbař při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku – může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet.
předškoláci

Jak to žije na stavbě

224 Kč
199 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
předškoláci

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 184 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>