Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
stres, deprese

Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
stres, deprese

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
stres, deprese

Klid

198 Kč
148 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
stres, deprese

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Homo psychoticus - 11%
(1x)
Statečná, otevřená a nestylizovaná osobní výpověď o závažném duševním onemocnění je svědectvím každodenního zápasu o normalitu, tedy o něco, co zdraví lidé považují za samozřejmost, podléhajíce iluzorní představě, že na ni mají nárok.
stres, deprese
Ukázky

Homo psychoticus

197 Kč
175 Kč
Pomóc! Trpím depresí! - 11%
Věnováno těm, kteří trpí touto velmi rozšířenou duševní poruchou, jež často tím nejhorším způsobem ovlivňuje jejich osud.
stres, deprese

Pomóc! Trpím depresí!

89 Kč
79 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
stres, deprese

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Stres, nespavost a deprese - 11%
Známá ukrajinská léčitelka se v této svojí knize věnuje nervové soustavě člověka, jeho vnitřní síle a podstatě.
stres, deprese

Stres, nespavost a deprese

151 Kč
134 Kč