Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
přírodní vědy

Měsíc známý i tajemný - 11%
Kniha známého brněnského astronoma Pavla Gabzdyla je tentokrát věnována Měsíci velmi netradičním způsobem a je určena všem pozorovatelům vesmírného dění bez rozdílu.
přírodní vědy

Měsíc známý i tajemný

404 Kč
359 Kč
Osudová přitažlivost gravitace - 6%
Osudová přitažlivost gravitace popisuje, jak byly tyto nesmírně hmotné, ale neviditelné objekty objeveny a co nám jejich existence říká o vývoji vesmíru. Knihu doplňuje množství názorných ilustrací a fotografií.
přírodní vědy

Osudová přitažlivost gravitace

423 Kč
398 Kč
Svět vymezený a neomezený - 11%
Tradice pythagorejství poutala pozornost pro své názory a tabu již v 6. století př. n. l. Následovníci Pýthagory bývají považováni za zakladatele matematického uvažování či objevitele číselných poměrů hudebních harmonií.
přírodní vědy

Svět vymezený a neomezený

296 Kč
263 Kč
Poselství Luny - 11%
10. prosince 1997 vyšplhala třiadvacetiletá Julia "Butterfly" Hill do koruny 55 metrů vysokého stromu v lese Redwood v Kalifornii. Chtěla zabránit zničení stromu i lesa, ve kterém žil celé tisíciletí.
přírodní vědy

Poselství Luny

260 Kč
231 Kč
Ohrožená kultura - 11%
Autor přichází s novým konceptem evoluční ontologie, jejíž procesuální pojetí bytí umožňuje pochopit to, co se dnes se světem děje. Na pozadí pomalé přirozené evoluce života ukazuje rychlou, přírodu poškozující evoluci kultury.
přírodní vědy

Ohrožená kultura

269 Kč
239 Kč
Před velkým třeskem - 6%
Clegg ve své knize sleduje, jak se proměňovaly představy lidí o vzniku vesmíru - počínaje mýty o božském stvoření až po převratnou ideu vesmíru vzniklého nepředstavitelným výbuchem "z ničeho".
přírodní vědy

Před velkým třeskem

330 Kč
310 Kč
Vývoj života – deset velkých vynálezů evoluce - 11%
(2x)
Uznávaný biochemik Nick Lane skládá s využitím těch nejnovějších vědeckých poznatků ohromující mozaiku historie života.
přírodní vědy

Vývoj života – deset velkých vynálezů evoluce

341 Kč
303 Kč
Kniha o marihuaně - 11%
Publikace shrnuje poznatky o konopí, historii jeho pěstování a používání, sklizni, vysvětluje chemické složení drogy a její působení. Třetí, rozšířené vydání. Doslov Dr. Ivan Douda z nadace Drop In.
přírodní vědy

Kniha o marihuaně

178 Kč
158 Kč
Až na konec vesmíru - 11%
Kniha nás provedí od prvních pokusů o určování vzdáleností Slunce a Měsíce, které podnikli antičtí astronomové, až po moderní velikány astronomie, jako byl Edwin Hubble.
přírodní vědy

Až na konec vesmíru

205 Kč
182 Kč
Zlaté století astronomie - 11%
20. století bylo bohaté na velké astronomické události a objevy. Bezprostřední inspirací k sestavení této knihy byl stejnojmenný televizní seriál, který vybíral nejen popis ztrhujících výsledků soudobé astronomie, ale i vylíčení cest a okolností, ...
přírodní vědy

Zlaté století astronomie

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 212 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>