Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
pro děti a mládež

Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
pro děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
pro děti a mládež
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Kde zní zpěv krkavců - 20%
Pohár trpělivosti Elfrydina bohatého otce přetekl. Po mnoha marných snahách vychovat z ní slušnou mladou dámu ji poslal do zapadlého výchovného ústavu pro nepřizpůsobivé dívky na Krkavčím vrchu. Však oni si tam s ní už poradí!
pro děti a mládež
Ukázky

Kde zní zpěv krkavců

179 Kč
143 Kč
Kouzelné koťátko - Letní dobrodružství - 20%
Prázdniny na venkově u tety? To bude pěkná nuda, myslí si Lisa. Vůbec se netěší, tím spíš, že tam nikoho nezná. Pak ale ve stodole najde malé oranžové kotě. Sláva! S tímhle kouzelným chlupáčem ji čeká to nejúžasnější léto.
pro děti a mládež
Ukázky

Kouzelné koťátko - Letní dobrodružství

149 Kč
119 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
pro děti a mládež
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

pro děti a mládež
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

pro děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Poslední z Aporveru - 20%

Dny Aporveru jsou sečteny! Temnoty pohlcují vše živé. Jen ten, kdo uvěří v dobro, může Aporver zachránit. Závěr české fantasy série.  Smrt nevinného člověka proměnila pohádkový Aporver v peklo.

pro děti a mládež
Ukázky

Poslední z Aporveru

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>