Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
hobby

Pěstování révy vinné - 20%
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
hobby
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
339 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
hobby
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Šijeme na panenky - 20%
Kniha Šijeme na panenky je jedinečná publikace edice Šikovné ruce, která je určena pro všechny zručné milovníky štíhlých panenek.
hobby
Ukázky

Šijeme na panenky

157 Kč
126 Kč
Čínské uzly - 20%
Kniha Čínské uzly je zcela ojedinělou publikací, která se v ucelené formě věnuje tématu čínského uzlování. Čínské uzlování se pohybuje mezi krajkami, bižuterií a drháním.
hobby
Ukázky

Čínské uzly

254 Kč
203 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
hobby
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Tvoříme z ovčí vlny - 20%
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
hobby
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
94 Kč
Voskařství - 20%
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
hobby
Ukázky

Voskařství

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2