Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
příběhy ze života

Nezbedové ze školky - 20%

Ve školce Písnička se pořád něco děje! Musí si každá holka hrát s panenkami a každý chlapec s auty? Proč by to nemohlo být jinak? Proč Verunka nechce chodit spinkat? Může mít pod postelí strašidlo?

příběhy ze života
Ukázky

Nezbedové ze školky

179 Kč
143 Kč
Odpadková pohroma na planetě Zemi - 20%
Nikolu Borůvkovou nikdy nenapadlo, že se z ní stane velvyslankyně planety Země. Když ale zjistí, že rozmazlená princezna z cizí planety chce Zemi přeměnit na obří skládku, neohroženě se vrhá do bláznivé kosmické mise. Princezna Petronella je však pevně rozhodnuta a vteřiny do okamžiku, kdy na Zemi…
příběhy ze života
Ukázky

Odpadková pohroma na planetě Zemi

179 Kč
143 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
příběhy ze života
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Příběhy Dona Quijota - 20%
(1x)
Klenot světové literatury převyprável pro děti přístupnou formou Vladimír Hulpach. Doplňují ho celostránkové barevné ilustrace slovenského ilustrátora Dušana Kalláye, nositele Andersenovy ceny. Proto neváhejte a vydejte se s potulným rytířem donem Quijotem vzkřísit zašlou slávu ušlechtilého rytířského stavu!
příběhy ze života
Ukázky

Příběhy Dona Quijota

209 Kč
167 Kč
Ranč Stříbrný poník: Bublina - 20%

Poutavý příběh a dobře zvolená náročnost textu povzbudí děti k tomu, aby chtěly číst samy a častěji. Terezka a Míša rády jezdí na ponících. A teď se připravují na svůj první jezdecký závod v životě. Těší se, ale také se tak trochu bojí.

příběhy ze života
Ukázky

Ranč Stříbrný poník: Bublina

129 Kč
103 Kč
Takhle se na koni neskáče! - 20%
Lili se učí jezdit na koni a nemůže se toho nasytit! Brzy si ale uvědomí, že majitelky jezdecké farmy mají finanční problémy. Navíc je hřebec Hurikán podivně nepřátelský a neklidný… Lili naštěstí rozumí jeho zoufalému ržání!
příběhy ze života
Ukázky

Takhle se na koni neskáče!

140 Kč
112 Kč
Táta to motá - 20%
(1x)
Možná že už znáte tetu Bětu, která plete svetry, čepice, rukavice a šály. Nejradši ze všeho však vypráví Šárce a Vašíkovi popletené pohádky. A co jich už bylo! Tentokrát teta Běta nemá čas.
příběhy ze života
Ukázky

Táta to motá

149 Kč
119 Kč
Sněží, sněží... - 20%
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete, čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch
příběhy ze života
Ukázky

Sněží, sněží...

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2