Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
první světová válka

Cesta časem - 11%
(1x)
Originálně nakreslený příběh světových dějin pro malé i velké čtenáře, který vás vezme na cestu časem od okamžiku velkého třesku přes období dinosaurů, prvních velkých civilizací, středověku až k dvacátému století, vesmírným objevům a současnosti.
první světová válka

Cesta časem

449 Kč
399 Kč
Než vzniklo Československo - 11%
Řadu desetiletí se v Československu ve druhé polovině 20. století (za tzv. studené války a za vlády komunistů) o našich legionářích psát nesmělo, natož publikovat nějaké fotografie. Psalo se pouze to, co vyhovovalo tehdejší politické moci...
první světová válka

Než vzniklo Československo

180 Kč
160 Kč
V osmnácti do války - 11%
Zjištění autorů, že předkové obou jejich rodů bojovali za 1. světové války v Rusku v 5. československém střeleckém pluku T. G. Masaryka, pro ně bylo velkým překvapením. Tato rodová zajímavost v nich probudila hlubší zájem o legionářství, o historii .
první světová válka

V osmnácti do války

206 Kč
183 Kč
Pevnosti v bojích Velké války - 11%

Druhý svazek objevné práce o pevnostech a stálém opevnění za první světové války zachycuje zejména trojí obléhání pevnosti Přemyšl v Haliči, houževnatou obranu nejmodernějších rakousko-uherských fortů.

první světová válka

Pevnosti v bojích Velké války

404 Kč
359 Kč
Tak nám zabili Ferdinanda - 11%
(1x)
Je neděle 28. 6. 1914. Zmatený řidič Leopold Lojka zastavuje vůz s Františkem Ferdinandem a jeho ženou. Zařazuje zpátečku a tím dává příležitost Gavrilu Principovi k útoku. Pro bezmocného Lojku se z tohoto okamžiku stává doživotní trauma.
první světová válka

Tak nám zabili Ferdinanda

169 Kč
150 Kč
Doss Alto-Mýtus a skutečnost - 20%
(1x)
Boj o alpskou kótu Doss Alto, při němž tři legionářské roty odrazily v září 1918 výpad rakousko-uherského úderného polopraporu, se v meziválečném Československu stal legendou.
první světová válka
Ukázky

Doss Alto-Mýtus a skutečnost

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2