Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
všeobecné a ostatní

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 11%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
všeobecné a ostatní

Anatomie a fyziologie lidského těla

539 Kč
479 Kč
Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň - 11%
Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné.
všeobecné a ostatní

Rychlé keto pokrmy za 30 minut nebo ještě míň

359 Kč
319 Kč
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka - 11%
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
všeobecné a ostatní

Ketodieta pro začátečníky - kuchařka

323 Kč
287 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
všeobecné a ostatní

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
všeobecné a ostatní

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Vaříme pro kojence a batolata - 11%

Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti.

všeobecné a ostatní

Vaříme pro kojence a batolata

314 Kč
279 Kč
Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
všeobecné a ostatní

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
všeobecné a ostatní

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>