Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
biologie

Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
biologie
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 11%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
biologie

Anatomie a fyziologie lidského těla

539 Kč
479 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
biologie

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Louka - 11%
Lechtající trávy, zářivé květiny, bzučící hmyz: Jan Haft nás bere na objevitelskou cestu do skutečného ráje přírody, kde žijí stovky pestrobarevných rostlin a fascinujících živočichů v často překvapivých společenstvích.
biologie
Ukázky

Louka

332 Kč
295 Kč
Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Obsahuji davy - 11%
(1x)
Přelomové, nádherně poučné a velmi zábavné pojednání o nejzásadnější revoluci v biologii od dob Darwina - pohled na svět „očima mikroba“, který odhaluje kouzelný a radikálně přestavěný obraz života na Zemi.
biologie

Obsahuji davy

359 Kč
319 Kč
Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy lesů a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy lesů a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím?

206 Kč
183 Kč
Příběh života - 11%
Fascinující příběh života na Zemi v obrazech. Vítáme vás v Příběhu života. Máme otevřeno, kdykoli se vám zachce.
biologie

Příběh života

269 Kč
239 Kč
Rostliny způsobující otravy - 11%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
biologie

Rostliny způsobující otravy

369 Kč
328 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
biologie
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>