Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
romány

Sněží, sněží...
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány...
romány
Ukázky

Sněží, sněží...

269 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
romány

Chvála macechy

223 Kč
Máma
(1x)
Helga dělala vždycky všechno s plným nasazením. Toužila být dobrou manželkou, mámou i babičkou. Podařilo se jí to. Rodině vytvořila bezpečný přístav naplněný láskou a pochopením.
romány

Máma

296 Kč
Náhlá smrt
(1x)
Román o tenisovém zápasu, během něhož se převyprávějí události, které stály na úsvitu moderní doby i její současné krize.
romány
Ukázky

Náhlá smrt

260 Kč
Věčný odkaz lásky
Po návratu z návštěvy dcery Missie a její rodiny na ranči na západě shledávají Clark a Marty doma na farmě všechno v nejlepším pořádku.
romány

Věčný odkaz lásky

215 Kč
Alicina síť
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
Duhový most
(1x)
Olga je obyčejná žena, prodavačka, matka desetiletého syna Filipa a manželka vysokoškolského učitele.
romány

Duhový most

296 Kč
Jsi jako slunce
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romány

Jsi jako slunce

296 Kč
Dívky z Montmartru
(1x)
Srdceryvný román odehrávající se během Zlaté éry v Paříži, inspirovaný jedním tehdejším obecně známým soudním procesem a skutečným příběhem dívky, jež Edgaru Degasovi stála modelem.
romány

Dívky z Montmartru

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>