Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
fantasy

Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
fantasy

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Válka světů - 11%
(1x)
Framon Dotchi, bojovník klanu, který prohrál ve válce s Kováři Rovnováhy, splnil poslední úkol svého pána a je jako příliš opotřebovaný a nespolehlivý nástroj vyvázán z jeho služeb. S náklaďákem plným proviantu a zbraní opouští X-Hawkovu citadelu ...
fantasy

Válka světů

179 Kč
159 Kč
Vikingové: Nájezdy synů - 11%
(1x)
Jaro roku 868. Flotila 80 lodí z Nourmountieru u francouzského pobřeží, která směřuje na jih.
Nájezdy synů jsou založené na skutečných událostech. Kniha je druhým dílem historické trilogie z raných dob Vikingů.
fantasy

Vikingové: Nájezdy synů

359 Kč
319 Kč
Naslouchač - 11%
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
319 Kč
Krev prvorozených - 6%
(4x)

V Praze jste už možná byli mnohokrát, ale takhle ji určitě neznáte !

fantasy

Krev prvorozených

330 Kč
310 Kč
The Witcher: Season of Storms - 11%
Before he was Ciri's guardian, Geralt of Rivia was a legendary swordsman. Season of Storms is an adventure set in the world of the Witcher, the book series that inspired the hit Netflix show and bestselling video games.
fantasy

The Witcher: Season of Storms

584 Kč
519 Kč
Brána ze slonoviny, brána z rohu - 11%
Rok poté, co jeho otec pronásledovaný svým podivným šílenstvím definitivně mizí v Ryhopském lese, se Chris Huxley sám vydává do tajemného lesa mytág, aby nalezl odpovědi na několik palčivých otázek, aby odhalil rozdíl mezi pravdou a lží.
fantasy
Ukázky

Brána ze slonoviny, brána z rohu

268 Kč
238 Kč
Magie vítězí - 11%
Kate se kdysi starala jako osamělá bojovnice o paranormální problémy v Atlantě po Změně. Od těch dob ušla dlouhou cestu. Získala si přátele a udělala si i nepřátele. Nalezla lásku a společně s Curranem Lennartem, bývalým Pánem šelem, založila rodinu.
fantasy

Magie vítězí

323 Kč
287 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
fantasy

Moonlocket

194 Kč
Polepšovna pro čarodějky - 11%
Čarodějku Alici, hrdinku této knihy, už zná více než 1,5 milionu lidí po celém světě a další stále přibývají. Její příběh ožil ve hrách pro mobilní telefony, tablety i počítače a byl přeložen do řady světových jazyků.
fantasy
Ukázky

Polepšovna pro čarodějky

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 264 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>