Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
věda a technika

Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
Legendární motocykl Čechie - 20%
(1x)
Kniha je určená všem pamětníkům, zájemcům o motorismus a jeho historii. Publikace představí Albina Liebische (1888-1965), který je bezesporu jedním z mála sudetských Němců, kterému byla Čechy odhalena pamětní deska.
věda a technika
Ukázky

Legendární motocykl Čechie

246 Kč
197 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Nízkoenergetické domy 2 - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou publikaci a je určena těm, kdo nízkoenergetické stavby navrhují a realizují - projektantům, stavitelům, stavebním i dodavatelským firmám, architektům, ale i současným či budoucím uživatelům těchto budov (investorům).
věda a technika
Ukázky

Nízkoenergetické domy 2

251 Kč
201 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
věda a technika
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Zvonařství - 20%
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
věda a technika
Ukázky

Zvonařství

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3