Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
přírodní vědy

Sciencia - 20%
Sciencia je bohatě ilustrovaná kniha zaplněná informacemi o tom nejzajímavějším v přírodních vědách. Je to základní příručka pro zvídavého čtenáře každého věku.
přírodní vědy
Ukázky

Sciencia

299 Kč
239 Kč
Prostory geografie - 20%
Ambicí předkládané monografie je představit vybrané – v českém prostředí zatím nepříliš známé – teoretické perspektivy etablované především v posledních dvou desetiletích ve světové (především angloamerické) geografii.
přírodní vědy
Ukázky

Prostory geografie

250 Kč
200 Kč
Zničí nás klima, nebo boj s klimatem? - 20%
Nová kniha Václava Klause navazuje na jeho velmi úspěšnou „Modrou, nikoli zelenou planetu“, která vyšla česky v roce 2007 a dočkala se osmnácti cizojazyčných vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Zničí nás klima, nebo boj s klimatem?

209 Kč
167 Kč
Podmaněná planeta - 20%
Kniha profesora Univerzity Karlovy v Praze Bedřicha Moldana je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním úspěšné publikace, která za rok 2009 získala Cenu rektora Univerzity Karlovy za nejlepší monografii v oboru přírodních a lékařských věd.
přírodní vědy
Ukázky

Podmaněná planeta

310 Kč
248 Kč
Neznámá tvář Prahy - 20%
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
přírodní vědy
Ukázky

Neznámá tvář Prahy

199 Kč
159 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
přírodní vědy
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
V zajetí sokolnictví - 20%
V zajetí Sokolnictví je výpravná obrazová kniha s více než 650 fotografiemi dravců a lidí okolo nich a příběhy, které vás přesvědčí, že sokolnictví není jen úžasný koníček, ale především způsob života. Autor knihy Václav Augustin vám předá své celoži
přírodní vědy
Ukázky

V zajetí sokolnictví

74 Kč
59 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
přírodní vědy
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Sukulenty - 20%
Na stránkách této publikace se seznámíte s více než 100 druhů sukulentů, tj. rostlin, které mají vyvinutou schopnost hromadit vodu pro přežití v období sucha.
přírodní vědy
Ukázky

Sukulenty

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3