Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
esoterika a astrologie

Jak porozumět sobě a dětem - 20%

III. upravené vydání. Kniha Zdenky Blechové "Jak pozorumět sobě a dětem” zaznamenala velký ohlas, a proto vychází již ve třetím vydání. Kniha s humorem, tak i s moudrostí ženám vysvětluje, jaký přístup zvolit k sobě a k dětem.

esoterika a astrologie
Ukázky

Jak porozumět sobě a dětem

230 Kč
184 Kč
Intimní splynutí - 20%
(2x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
esoterika a astrologie
Ukázky

Intimní splynutí

195 Kč
156 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
esoterika a astrologie
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Mnoho životů, mnoho Mistrů - 20%
Autor téhle knížky měl zavedenou psychiatrickou praxi, spokojené manželství a klidný život. To všechno ovšem jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine, mladá žena trpící úzkostí a děsem z celého světa.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mnoho životů, mnoho Mistrů

169 Kč
135 Kč
Byli jsme a budem! - 20%
(3x)
Dne 15. března jsme si připomínali 74 let od okupace zbytku Českých zemí Německem po předchozím zabrání československého pohraničí na základě nám pod nátlakem vnucené Mnichovské „dohody" ze září roku 1938.
esoterika a astrologie
Ukázky

Byli jsme a budem!

80 Kč
64 Kč
Psychospirituální transformace 1 - 20%
Lidstvo prožívá zcela mimořádné období svého vývoje, které by mělo být spojeno sátransformací lidského vědomí a vstupem člověka do vyšších duchovních dimenzí.
esoterika a astrologie
Ukázky

Psychospirituální transformace 1

152 Kč
122 Kč
Sluneční znamení - 20%
(1x)
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sluneční znamení

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3