Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
zdraví a výchova dětí

Žádný sex a žádný spánek - 20%

Pár dobrých důvodů, proč se útrapám rodičovství od srdce zasmát  Populární irský sloupkař Pat Fitzpatrick přichází ve své knize s pár dobrými tipy, jak přežít v roli novopečeného otce. Popisuje v ní úplně všechno – od shánění kočárku, záludností porodního oddělení, vybírání jmen a chození na nočník až po výběr správné školy, formy trestů a snahu vycházet s příbuznými z manželčiny strany. Kniha si omotá kolem prstu nejen tatínky, ale i maminky, které chtějí vědět, co se jejich muži doopravdy honí hlavou.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Žádný sex a žádný spánek

189 Kč
151 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Nenuťte mě na nočník! - 20%
Malé dítě potřebuje čas, aby se naučilo udržovat moč a stolici. Netrpělivost rodičů, nerespektování individuálního zrání potomka a uspěchaná výchova k „suchým“ nocím se mohou vymstít stresem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Nenuťte mě na nočník!

99 Kč
79 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Psychologie v učitelské praxi - 20%
Když pracovníci NASA hledali profesi, která by vyžadovala podobné vlastnosti osobnosti, jaké jsou kladeny na špičkové letce, počítač prý z několika stovek profesiogramů vyhodnotil jako nejbližší vhodné povolání profesi učitele.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychologie v učitelské praxi

314 Kč
251 Kč
Těhotenství a mateřství - 20%
Zodpovědní rodiče chtějí být na příchod svého potomka připraveni.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Těhotenství a mateřství

407 Kč
326 Kč
Trochu jiné mámy - 20%
Sedm příběhů, sedm rozhovorů, sedm tváří. Hovory o mateřství navzdory zdravotnímu hendikepu.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Trochu jiné mámy

169 Kč
135 Kč
Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>