Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
báje a legendy

Grónské mýty a pověsti - 6%
(2x)
Mýty, pověsti, bajky a písně Inuitů žijících v prostoru od východní Sibiře po východní Grónsko.
báje a legendy

Grónské mýty a pověsti

338 Kč
318 Kč
Potopené zrcadlo - 6%
Výběr z bretaňských legend a pověstí, jejichž kořeny často sahají do dob před příchodem křesťanství, přibližuje českým čtenářům kouzlo této západní výspy Evropy a způsob myšlení jejích obyvatel.
báje a legendy

Potopené zrcadlo

253 Kč
238 Kč
Legendy o smrti - 11%
Znamení předsmrtná, zjevení posmrtná, pohřbívání, peklo, ráj a jiné v lidových vyprávěních zaznamenaných bretonským folkloristou.
báje a legendy

Legendy o smrti

63 Kč
56 Kč
České dějiny očima Psa 2 - 11%
Pojďte na cestu historií se čtyřnohým kamarádem! Nové vydání populární knížky pro děti! Vtipný a originální průvodce naší historií navazuje na první knihu, která končila osobností Jana Husa.
báje a legendy
Ukázky

České dějiny očima Psa 2

206 Kč
183 Kč
Dudáci, draci a kouzelné víly - 20%
(2x)
Irské rčení praví, že jediný způsob, jak zachovat příběh, je předat ho dál. Zkušená autorka i cestovatelka Liba Švrčinová-Cunnings si toho je dobře vědoma, a tak se díky ní čtenáři seznámí s řadou legend a příběhů spojených s dávnou historií.
báje a legendy
Ukázky

Dudáci, draci a kouzelné víly

199 Kč
159 Kč
Iliad - 11%
In every century since the renaissance, English speakers have felt compelled to possess a translation written especially for their own time of this great epic poem, the earliest and most central literary text of Western culture.
báje a legendy

Iliad

584 Kč
519 Kč
Městské legendy - 11%
Možná si myslíte, že města jsou docela nudná místa, kde se můžete potkat pouze s nerudnými a věčně spěchajícími spoluobčany.
báje a legendy

Městské legendy

179 Kč
159 Kč
O Ludmile - Babičce svatého Václava a první české svaté - 11%
My nevíme, jestli to všechno, co se o Ludmile píše v legendách, a co se o ní vypráví, je pravda.Stalo se to až moc dávno. Víme ale, že lidé o ní vyprávěli svým dětem, ty zase těm svým, a tyhle děti, když vyrostly, o Ludmile vyprávěli zase svým dětem.
báje a legendy

O Ludmile - Babičce svatého Václava a první české svaté

80 Kč
71 Kč
Pověsti moravských hradů a zámků - 20%

Středověké i novější příběhy, legendy a báje, spojené se stovkou moravských hradů a zámků. Vydejte se na některý z hradů a zámků, s nimiž vás seznámí tato kniha.

báje a legendy
Ukázky

Pověsti moravských hradů a zámků

209 Kč
167 Kč
Pověsti o hradech - 11%
V příbězích na stránkách této knížky se hemží čerti, skřítci, bojují chrabří rytíři, cinkají zlaťáky, lidé se bojí přízraků a hloubají nad nevysvětlitelnými úkazy.
báje a legendy

Pověsti o hradech

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>