Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
medicína

Obecná psychologie - 20%
V knize čtenář najde především podrobná pojednání o procesech prožívání a chování a podrobnou analýzu psychologie osobnosti, v níž dominuje zdůraznění psychologické funkce ega (sebejá) jako specificky lidského psychofyzického i duchovního subjektu.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

490 Kč
392 Kč
Primární terapie - 20%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína
Ukázky

Primární terapie

240 Kč
192 Kč
Carl Ransom Rogers a jeho teorie - 20%
Publikace předkládá souhrnný obraz teorií nejvlivnějšího amerického psychologa humanistického směru ve 20. století Carla Ransoma Rogerse.
medicína
Ukázky

Carl Ransom Rogers a jeho teorie

237 Kč
190 Kč
Psychologie a komunikace pro záchranáře - 20%
Kniha se zabývá základní psychologickou problematikou pacienta a záchranáře v přednemocniční péči.
medicína
Ukázky

Psychologie a komunikace pro záchranáře

152 Kč
122 Kč
Spektrum poruch příjmu potravy - 20%
Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů.
medicína
Ukázky

Spektrum poruch příjmu potravy

458 Kč
366 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
medicína
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
medicína
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Základy klinické adiktologie - 20%
Adiktologie je multidisciplinární obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiných forem potenciálně závislostního chování, jejich dopadů na jedince a na společnost.
medicína
Ukázky

Základy klinické adiktologie

441 Kč
353 Kč
Obecná kineziologie - 20%
Tato zcela nově pojatá učebnice známého pedagoga, odborníka a autora plně odpovídá modernímu pojetí oboru. Barevná kniha je bohatě ilustrována originálními barevnými i černobílými kresbami.
medicína
Ukázky

Obecná kineziologie

543 Kč
434 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
medicína
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>