Nejprodávanější hudba - prosinec 2019
ostatní

Tam za tou duhou
Kolekce těch největších hitů zpěvačky Laďky Kozderkové, které se často přezdívalo česká Barbra Streisand. Hity jako například Hello, Dolly!, Kabaret či Tam za tou duhou jsou součástí luxusního alba o 2 CD s výběrem nejlepších písní z muzikálů atd.
ostatní

Tam za tou duhou

350 Kč
Zpívání se Spirituál kvintetem
Sestava dvaceti čtyř nahrávek z let 1985–2019 představuje pokladnici velejemného zpívání.
ostatní

Zpívání se Spirituál kvintetem

296 Kč
Česká mše vánoční
Česká mše vánoční, také zvaná Hej mistře, je česky psaná církevní skladba, jejímž autorem – hudby i textu je Jakub Jan Ryba (1765 – 1815). Byla napsána v roce 1796 a stala se do určité míry symbolem českých Vánoc.
ostatní

Česká mše vánoční

179 Kč
Kolednice
Iva Bittová zpěvačka, herečka a houslistka patří k nejvýraznějším osobnostem české alternativní hudební scény. Album Kolednice nahrála v roce 1995 v Lelekovicích se svým dětským sborem Lelky. Písničky si vybrala ze sbírek pana Sušila a Seidela.
ostatní

Kolednice

224 Kč
Milostné vzpomínky na Čp. 8
Album Milostné vzpomínky na Čp. 8 je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi – Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě 28 let.
ostatní

Milostné vzpomínky na Čp. 8

270 Kč
Písně vánočního času
Poselství Vánoc patří spolu s velikonočním odkazem k tomu nejvýznamnějšímu v křesťanské tradici a kultuře. Pradávný mýtus o příchodu božského dítěte naplňujícího lidské touhy a naděje o Vánocích ožívá.
ostatní

Písně vánočního času

269 Kč
Live In Prague
Nové album Hanse Zimmera natočené živě v Praze (2017).
ostatní

Live In Prague

359 Kč
Seance
Reedice populárního, dlouho již nesehnatelného alba Seance kapely Priessnitz z roku 1996. Album prošlo remasteringem o který se postaral zvukový mistr Dan Václavek a drobnou úpravou obalu. CD je zabaleno v papírovém rozkládacím digisleevu.
ostatní

Seance

269 Kč
Světlo DuCha
Mimořádný vydavatelský čin Polí5, které oslovilo Ondřeje Ježka (studio Jámor, OTK...), aby kompletně produkoval a aranžoval poslední album RND. Jádro projektu tvoří písně, které složil, otextoval a nazpíval známý dramatik S.d.Ch.
ostatní

Světlo DuCha

224 Kč
Vlakem
Hyperaktivní leader kapely Květy Martin E. Kyšperský vydává sólo album, tři roky po vyprodané desce Svetr. Dvanáct melodických písní má jednotný koncept. Všechny texty byly napsány ve vlaku během jediné cesty.
ostatní

Vlakem

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>