Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2019
detektivky

Stínový vrah
V bytě v centru Reykjavíku byla nalezena mrtvola obchodního cestujícího. Střela do hlavy, která jej usmrtila, nasvědčuje chladnokrevné popravě. Policie začne ihned podezřívat spojenecké vojáky, kteří během druhé světové války zaplnili ulice města.
detektivky

Stínový vrah

134 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Patříš mi
(1x)
Strhující a zvrácený psychologický thriller s brilantně vykreslenou psychologií postav, který vás donutí přemýšlet o temných zákoutích lidské mysli.
detektivky

Patříš mi

350 Kč
Skryté karty
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně.
detektivky

Skryté karty

359 Kč
Selfies
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
Dobrý ročník
(2x)
Hlavní hrdina románu, Max Skinner, má dost londýnského finančního světa, a tak využije možnosti přestěhovat se do jižní Francie, kde zdědil po svém strýci venkovský dům...
detektivky

Dobrý ročník

214 Kč
Noční lov
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
Clona
(1x)

Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série. V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo.

detektivky

Clona

332 Kč
O čem nevíš
Promyšlený a napínavý detektivní příběh ze švédského Gotlandu
detektivky

O čem nevíš

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 208 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>