Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
povídky

Noční labuť - 20%
(1x)
Povídkový román z Accadu – temného magického světa debutující české spisovatelky a recenzentky Zuzany Hartmanové.
povídky
Ukázky

Noční labuť

159 Kč
127 Kč
Pouť do Země východní - 20%
(1x)
Autobiograficky laděná povídka Pouť do Země východní bývá mnoha literárními historiky považována za prolog Hry se skleněnými perlami.
povídky
Ukázky

Pouť do Země východní

125 Kč
100 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Beton, kosti a sny - 20%
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky
Ukázky

Beton, kosti a sny

149 Kč
119 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Kybersex - 20%
Patnáct povídek odehrávajících se na pozadí alternativní reality, často s prvky dystopie nebo s pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky... nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.
povídky
Ukázky

Kybersex

99 Kč
79 Kč
Vánoční dárek - 21%
(1x)
Vánoční příběhy se šťastným koncem, které vezmou za srdce. Štěstí, které hledáme, máme mnohdy na dosah ruky a nevidíme jej. Proto mějme oči otevřené a radujme se z maličkostí, jen tak mohou naše životy plynout šťastně a spokojeně.
povídky
Ukázky

Vánoční dárek

39 Kč
31 Kč
Zářivé hlubiny a jiné prózy - 20%
Zářivé hlubiny a jiné prózy (1916) je soubor povídek. Autoři se zamýšlejí nad svízelemi lásky. Červená povídka je postavena na vyprávění starého šermíře Neriho, který vypráví o nešťastné lásce k jedné krásce...
povídky
Ukázky

Zářivé hlubiny a jiné prózy

49 Kč
39 Kč
Něco cirkusového - 20%
Povídkový soubor básníka a prozaika Viktora Špačka.
povídky
Ukázky

Něco cirkusového

90 Kč
72 Kč
Povídky ke kávě - 20%
(1x)
Hana Hrabáková po tom, co s úspěchem publikovala své povídky časopisecky, nyní přichází oslovit čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky
Ukázky

Povídky ke kávě

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>