Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

pro nejmenší

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
V moři - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka v moři.

pro nejmenší

V moři - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Pro nejmenší - Tvary - 11%
Podej veverce čtvercové zrcátko. Naplň křečkovy tváře, až je bude mít pěkně kulaté. Najdeš houby pod trojúhelníkovými jehličnany? Tyto a mnohé další úkoly najdete v této knížce, která je určena pro nejmenší děti.
pro nejmenší

Pro nejmenší - Tvary

62 Kč
55 Kč
Kde jsou má mláďátka?

Kde jsou má mláďátka? Kdepak se ta chytrá malá zvířátka schovávají? Jsou v křoví, mezi stromy, nebo v krásném květu na louce? ?Plavou v jezeře, nebo se potápí na dno moře? Zkuste je všechny najít, je to velká legrace!

pro nejmenší

Kde jsou má mláďátka?

89 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
pro nejmenší

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Moře - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky žijícími v moři je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
pro nejmenší

Moře - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Pošťák Myšák doručuje - 11%
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
pro nejmenší

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
239 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
pro nejmenší

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Zoo - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky v zoo je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
pro nejmenší

Zoo - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>