Nejprodávanější hudba - prosinec 2019

Divé husy
Houslistka a zpěvačka Jitka Šuranská našla vynikající spoluhráče, mandolinistu Martina Krajíčka a kontrabasistu Mariana Friedla, a společně natočili album, které ukazuje, jak silné jsou písničky a odkazy moravského folklóru v současnosti.

Divé husy

269 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.

Tři čuníci

242 Kč
25 Years Later
Album legendární kapely Kelly Family.

25 Years Later

350 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Luna nad Iglau
Lídr Třináctky ve své bezmála čtyřicetileté kariéře poprvé propůjčil svůj nezaměnitelný charismatický hlas skladbám, které sám autorsky nepřipravil. Album „Luna nad Iglau“ mohlo vzniknout jen díky hluboké lidské a filozofické propojenosti tvůrců.

Luna nad Iglau

314 Kč
Recital Hana Hegerová & Miroslav Horníček
Písně Hany Hegerové – Madony na kolotoči, Šťastné slunce, Dnes naposled, Mylord, Barová lavice, Židovská máma, Noc, Píseň pro Ofélii, Píseň pro Polonia, Píseň pro Hamleta, Kázání v kapli Betlémské, Betty, Ba ne, pane, Blázen a dítě, Amfora, ...

Recital Hana Hegerová & Miroslav Horníček

239 Kč
100 let s českou písničkou
Připomeňme si 100 let republiky písničkou!

100 let s českou písničkou

374 Kč
Jak jsi krásné, neviňátko
(1x)
Do tohoto alba jsme soustředili to nejlepší z naší vánoční koncertní činnosti z uplynulých jednadvaceti let. Kromě českých i moravských lidových koled zazní tu a tam i některá zlidovělá, jakou je raně barokní „Chtíc, aby spal“ Adama Michny.

Jak jsi krásné, neviňátko

206 Kč
Ryby, raci
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.

Ryby, raci

269 Kč
Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.

Ta pravá

374 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 211 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>