Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
dárkové publikace

Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
dárkové publikace

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Stínadla Jaroslava Foglara - plakát Pavla Čecha - 11%
Jediná a podrobná mapa legendárních Foglarových stínadel v podobě reprezentativního plakátu na stěnu.
dárkové publikace

Stínadla Jaroslava Foglara - plakát Pavla Čecha

531 Kč
472 Kč
Tatínku, máme tě rádi - 11%

K velké obci čtenářů Eduarda Martina (pseudonym PhDr Martina Petišky, syna spisovatele Eduarda Petišky) přichází další titul. Tatínkům, kteří bydlí v srdcích těch, kdo je milují. Toto je knížka o štěstí…

dárkové publikace

Tatínku, máme tě rádi

161 Kč
143 Kč
Brasília – město – sen - 11%
(2x)
První publikace v češtině, která komplexně představuje ideu a architekturu brazilského hlavního města Brasília – odedávného snu Brazilců, který zrealizoval v rekordně krátkém čase (1957–1960) teprve prezident českého původu Juscelino Kubitschek.
dárkové publikace

Brasília – město – sen

873 Kč
776 Kč
Časosběrná kronika naší rodiny - 11%
(16x)
„Časosběrná kronika naší rodiny“ umožňuje zachytit ty nejdůležitější momenty v roce, abychom se k nim mohli jako rodina vracet.
dárkové publikace

Časosběrná kronika naší rodiny

531 Kč
472 Kč
Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy - 11%
Obsáhlá dětská encyklopedie se zabývá všemožnými dopravními prostředky. Pomocí názorných ilustrací a srozumitelných textů seznamuje děti s minulostí i současnosti všeho, co létá, jezdí nebo plave.
dárkové publikace

Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy

269 Kč
239 Kč
Vítej, miminko! - 11%
Narození dítěte je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě. Přivítejte miminko na tomto světě roztomilou dárkovou knížkou plnou rozkošných fotografií a citátů od známých osobností.
dárkové publikace

Vítej, miminko!

89 Kč
79 Kč
Czech Fundamental - 11%
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
dárkové publikace
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
384 Kč
Jedinečné krajiny České republiky z letadla - 11%
V této exkluzivní publikaci je na více než čtyřstech leteckých fotografiích zachycena neuvěřitelná rozmanitost unikátních krajin, které se na první pohled od sebe zcela odlišují a předvádí svou krásu v různých náladách i ročních obdobích.
dárkové publikace

Jedinečné krajiny České republiky z letadla

855 Kč
760 Kč
Snílek - 11%
Snílek je historicky první zápisník snů. Bude Vám sloužit k zapsání Vašich snů a jejich výkladu. Zároveň se dozvíte jak si sen zapsat, vyložit, proč se Vám sen zdá a jaký význam má pro Váš život.
dárkové publikace

Snílek

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>