Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
architektura

Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
architektura
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Vila Hany a Edvarda Benešových v Sezimově Ústí - 6%
Publikace obsahuje texty předních odborníků o stavebním a architektonickém vývoji vily, o jejích interiérech a přilehlém parku a v neposlední řadě kapitolu o životě Hany a Edvarda Benešových.
architektura

Vila Hany a Edvarda Benešových v Sezimově Ústí

587 Kč
552 Kč
Za novou architekturu - 11%
Patrně nejdůležitější spis k moderní architektuře a jedna z nejvýznamnějších knih 20. století. Slavný architekt v ní vysvětluje své technické a estetické teorie, pohled na průmysl, ekonomiku, vztah mezi formou a fukcí, atd.
architektura

Za novou architekturu

558 Kč
496 Kč
Středověké hrady v Čechách a na Moravě - 6%
(1x)
Kniha je shrnutím studia středověkých hradů během posledních třiceti let na celém území České republiky.
architektura

Středověké hrady v Čechách a na Moravě

508 Kč
478 Kč
Historické krovy - 11%
Nosné konstrukce jsou zásadní součástí historické stavby, je nutno je chránit a opravovat tak, aby nebyla narušena památková hodnota objektu.
architektura

Historické krovy

539 Kč
479 Kč
A69 Handwork - Ruční práce - 11%
Kniha představuje tvorbu Borise Redčenkova, Prokopa Tomáška a Jaroslava Wertiga, kteří před pětadvaceti lety založili úspěšné studio A69 architekti.
architektura

A69 Handwork - Ruční práce

899 Kč
799 Kč
Eseje o Adolfu Loosovi - 11%
(1x)
Profesor dějin architektury Christopher Long se v knize svých esejů věnuje zásadním momentům, které měly určující vliv na vývoj tvorby světově uznávaného architekta Adolfa Loose.
architektura

Eseje o Adolfu Loosovi

252 Kč
224 Kč
Funkcionalismus, design, škola, trh - 11%
(1x)
Publikace má za cíl povzbudit přemýšlení o problémech teorie i praxe navrhování užitkových předmětů a budov, na které zároveň klademe výtvarné nároky.
architektura

Funkcionalismus, design, škola, trh

446 Kč
396 Kč
Hluboké město - 11%
Kniha se zaměřuje na nepřeberné znakové bohatství měst, které vytváří stabilní rámec našich životů. „Hluboké město“, jež svou sémantickou hloubku často čerpá z imaginárních vztahů k antickému Římu, umožňuje maximum komunikace i sociálních interakcí.
architektura

Hluboké město

536 Kč
476 Kč
Jak číst architekturu - 11%
(1x)
Tato kniha vás vezme na obrazovou prohlídku staveb kolem nás. Popisuje všechny viditelné prvky budov, které nás obklopují na více než 500 fotografií nebo perokreseb. V originálním slovníku najdete architektonické výrazy v češtině i angličtině.
architektura

Jak číst architekturu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>