Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
svět

Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - 11%
Čenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí.
svět

Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska

143 Kč
127 Kč
Příběh černé Afriky - 11%
Kniha o subsaharské Africe je již třetím cesto-faktopisem - poutavou kombinací literatury faktu s osobním cestovatelským svědectvím. Přináší systematický pohled na země Západní, Střední, Jižní a Východní Afriky.
svět

Příběh černé Afriky

449 Kč
399 Kč
Sen o Tichomoří - 11%
(5x)
Souhrnná výpověď o ostrovních zemích Polynésie, Melanésie a Mikronésie z celkem šesti cest autorky do tohoto čarovného kusu světa. Předmluvu knihy s více než 300 fotografiemi a mapkami napsal cestovatel ing. Miroslav Zikmund.
svět
Ukázky

Sen o Tichomoří

269 Kč
239 Kč
Tajemství zřícenin v Čechách a na Moravě - 11%
Kniha se věnuje zříceninám v Čechách a na Moravě.
svět

Tajemství zřícenin v Čechách a na Moravě

314 Kč
279 Kč
Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen - 11%
Tyto publikace si nekladou za cíl nabídnout encyklopedický přehled o navštívených zemích, ale spíše poskytnout jejich návštěvníkům základní informaci.
svět

Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen

144 Kč
128 Kč
Bangkok - průvodce na cesty - 11%
Evropští obchodníci mu říkali Bangkok, což v překladu z thajštiny znamená „vesnice, kde rostou plané švestky“. Thajci své hlavní město ve zkráceném znění nazývají Krung Thep, ale v plné verzi je název skutečně dlouhý.
svět

Bangkok - průvodce na cesty

296 Kč
263 Kč
Izrael
Navštivte zemi kontrastů a křižovatku světových náboženství. Izrael je místem, kde se prolínají tradice tří náboženství – judaismus, křesťanství a islám, kde je starověká architektura podpírána tou moderní, kde se setkává Východ se Západem.
svět

Izrael

340 Kč
Kodaň - 11%

Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

svět

Kodaň

242 Kč
215 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
svět

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
223 Kč
Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku - 11%
Zkušený cestovatel, který prošel celý svět, nezanedbává ani naši vlast a sousední Slovensko, kde je také spousta pozoruhodných míst, která je možné objevovat a která jsou krásná v každém ročním období.
svět

Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>