Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
alternativní medicína

Čínská tlaková automasáž - 11%
Tento perfektní úvod do problematiky čínské tlakové automasáže určený pro začátečníky představuje 12 klíčových akupresurních bodů pro léčení běžných neduhů a zdravotních potíží podle principů čínské medicíny.
alternativní medicína

Čínská tlaková automasáž

305 Kč
271 Kč
Léčivá síla bylin - 11%
Buďte vlastním lékařem: Přírodní léky byly používány po tisíciletí ve všech kulturách po celém světě, aby zmírňovaly nepohodlí a léčily nemoci. Přírodní léčiva obvykle nemají žádné vedlejší účinky, jsou levná a rychle po ruce.
alternativní medicína

Léčivá síla bylin

269 Kč
239 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
alternativní medicína

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Štítná žláza a její léčba - 11%
(1x)
Příčiny vzniku chronických onemocnění štítné žlázy a nová cesta ke zdraví
alternativní medicína

Štítná žláza a její léčba

449 Kč
399 Kč
Tělové svíce - 11%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína

Tělové svíce

242 Kč
215 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
alternativní medicína

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Zázračné byliny aneb k dlouhověkosti bez léků - 11%
V osmnácti kapitolách se dozvíte, jaké byliny použít, jak maximalizovat jejich účinek a také kde je najít, ať už trpíte konkrétním zdravotním problémem nebo jen chcete zlepšit svůj psychický stav a očistit organismus od všeho nežádoucího.
alternativní medicína

Zázračné byliny aneb k dlouhověkosti bez léků

269 Kč
239 Kč
100 praktických použití aromaterapie - 11%
Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní. Autorka, uznávaná světová odbornice, nabízí cestu, která je přirozená, přírodní a dostupná. Své obrovské znalosti převedla tentokrát do nevelké, přehledné a tím užitečnější formy.
alternativní medicína

100 praktických použití aromaterapie

233 Kč
207 Kč
Cesta k uzdravení – o daru léčení
Nemoc a uzdravení mají svá pevná pravidla, která nejsou všeobecně známá. Autor popisuje z hlediska své pětadvacetileté léčitelské praxe zdraví a nemoc jako zákonité důsledky našeho pojetí života.
alternativní medicína

Cesta k uzdravení – o daru léčení

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>