Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
cestopisy

Sí, vole! - 11%
Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen. Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos!
cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

359 Kč
319 Kč
Šumava ještě tajemnější - 11%
Neváhejme a navštivme záhadná místa opředená pověstmi a tajemnými energiemi, vydejme se po stopách strašidel a duchů, přenesme se do časů starých Keltů a nahlédněme pod pokličku magických rituálů nacistů, kteří v tomto kraji zanechali svůj cejch.
cestopisy

Šumava ještě tajemnější

224 Kč
199 Kč
Aljašské fjordy - 11%
Autor předkládá čtenářům knížku o pěti aljašských fjordech, které jsou svou majestátností a krásou dle jeho vkusu jedinečné. Leží v jihovýchodní části Aljašky, kde je největší koncentrace ledovců a hor na severoamerickém kontinentu.
cestopisy

Aljašské fjordy

314 Kč
279 Kč
Amerika na druhý pohled - 11%
Amerika na druhý pohled je nevšední cestopis, který s humorem popisuje život v cizí zemi, trable s prvním americkým podnájmem, jak si doma uvařit javorový sirup a proč americké vánoční cukroví vypadá jako usušené psí hovínko.
cestopisy

Amerika na druhý pohled

266 Kč
236 Kč
Busny: Zpět - 11%
O cestě Mariky a Davida růžovým busem do Afriky s cílem natočit seriál. Vysíláno na Streamu. Příběh o každodenních pocitech a zážitcích, jež oko kamery nezachytilo.
cestopisy

Busny: Zpět

268 Kč
238 Kč
Do světa - 11%
(1x)
Sny si můžete začít plnit v každém věku a Hana Machalová je toho příkladem. Na cesty se vydala až na sklonku čtyřicítky, s malým dítětem a průměrným platem. Ročně navštíví okolo 16 různých zemí.
cestopisy

Do světa

296 Kč
263 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
cestopisy

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Na březích Indického oceánu - 20%
Cestopis legendárního českého cestovatele Dr. Jiřího Bauma, který podnikl ve 30. letech 20. století řadu výprav do exotických míst. Země na březích Indického oceánu Dr. Bauma zajímaly natolik, že se dokonce naučil plynně malajsky.
cestopisy
Ukázky

Na březích Indického oceánu

79 Kč
63 Kč
Středočeský výletník - 11%
Cestovní deník a průvodce v jednom navrhuje jednodenní výlety po okolí hlavního města do míst, která lákají hlavně svým zvláštním názvem.
cestopisy

Středočeský výletník

269 Kč
239 Kč
Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
cestopisy

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>