Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
pop

Karel Gott
Speciální reedice prvního alba Karla Gotta! Ačkoli šlo tehdy vlastně o propojení stylově různorodých singlových nahrávek z let 1964 a 1965, přece je toto album důležitým hudebním záznamem doby i první fáze Gottovy skvělé kariéry.
pop

Karel Gott

296 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
pop

Konnichiwa

296 Kč
Něco o lásce
Pro album Něco o lásce vybral Jiří Černý z archivu Českého (resp. Československého) rozhlasu živé nahrávky z různých let minulého století (převážně z let 1988 a 1989). Výsledná sestava by se v podstatě dala nazvat Dobešovou „the best of“.
pop

Něco o lásce

269 Kč
Petr Muk. 20. výročí vydání
Jubilejní 2CD reedice debutového sólového alba Petra Muka s 12 bonusy k 20. výročí vydání.
pop

Petr Muk. 20. výročí vydání

296 Kč
Songs Of Experience
Legendární U2 vydávají album Songs of Experience! Jedna z nejpopulárnějších rockových kapel světa U2 vydává dlouho očekávané čtrnácté album Songs of Experience, které je pokračováním předchozí desky Songs of Innocence.
pop

Songs Of Experience

359 Kč
Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.
pop

Symphonic Album

296 Kč
The Afterlove
V pořadí páté album.
pop

The Afterlove

386 Kč
The Beast Of Vojtaano

Hudebníkův albový debut je především plný humoru, nadsázky a recese. Vojtaano na desce nabízí dvě různé hudební tváře, které spojuje jeho veselá hra se slovy a nezaměnitelný gangsta rapový projev.

pop

The Beast Of Vojtaano

296 Kč
Výběrovka
Výběrovka Richarda Müllera z let 1984 - 2017.
pop

Výběrovka

359 Kč
Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
pop

Krásnej dar

242 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>