Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
romantika

Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Ostrov lží - 20%
(1x)
Křehká a okouzlující Nataly jednoho dne dostane šanci splnit si své sny a žít v luxusu na soukromém ostrově, pokud bude souhlasit se sňatkem s bývalým, ne příliš pohledným kamarádem.
romantika
Ukázky

Ostrov lží

89 Kč
71 Kč
Vášnivý sprosťák - 20%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika
Ukázky

Vášnivý sprosťák

199 Kč
159 Kč
Božský cizinec - 20%
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
158 Kč
Darovanému manželovi na zuby nekoukej
Sienna nemá v úmyslu se vdát a vůbec neplánuje mít děti. Když ji však v posteli s milencem nachytá jeho manželka a místo očekávané scény jí svého muže doslova "daruje", celý život se změní.
romantika
Ukázky

Darovanému manželovi na zuby nekoukej

179 Kč
Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
romantika
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Ve stínu erbu
(1x)
Román z období Francie za vlády Ludvíka XV, určený především ženám.
romantika
Ukázky

Ve stínu erbu

169 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6