Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
podle věku

Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
podle věku
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Křehký pacient a primární péče - 20%
Publikace poprvé u nás zveřejňuje komplexní přístup ke znevýhodněným, křehkým, závislým lidem se závažným zdravotním postižením. Seznamuje tak odbornou veřejnost s postupně se vyvíjející koncepcí dlouhodobé péče (long-term care, LTC).
podle věku
Ukázky

Křehký pacient a primární péče

548 Kč
438 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
podle věku
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
podle věku
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Procesně řízená organizace - 20%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
podle věku
Ukázky

Procesně řízená organizace

314 Kč
251 Kč
Sedmijazyčný slovník vulgarismů - 20%
(1x)
Chcete umět nadávat v sedmi jazycích? Pak tenhle slovník prostě musíte mít! Najdete v něm vulgarizmy české, anglické, německé, francouzské, španělské, italské a slovenské.
podle věku
Ukázky

Sedmijazyčný slovník vulgarismů

49 Kč
39 Kč
Angličtina pro fyzioterapeuty - 20%
Na českém knižním trhu dosud chybějící publikace určená fyzioterapeutům, rehabilitačním lékařům, studentům fyzioterapie a lektorům zdravotnické angličtiny.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro fyzioterapeuty

373 Kč
298 Kč
Mezinárodní cestovní ruch - 20%
Publikace jako jediná na českém trhu přináší komplexní pohled na problematiku mezinárodního turismu. Je určena studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, institucím zabývajícím se rozvojem turismu.
podle věku
Ukázky

Mezinárodní cestovní ruch

237 Kč
190 Kč
Ošetřovatelství ve vybraných oborech - 20%
Učebnice podává stručný přehled specifické problematiky ošetřovatelské péče v dermatovenerologii, oftalmologii, otorinolaryngologii a stomatologii a snaží se zpřístupnit přijatelnou formou poznatky a informace z těchto oborů.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelství ve vybraných oborech

229 Kč
183 Kč
Stylistika pro žurnalisty - 20%
Publikace představuje základní studijní materiál vedoucí ke zvládnutí jazykové kultury, stylizace a kompozice žurnalistického textu.
podle věku
Ukázky

Stylistika pro žurnalisty

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 80 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>