Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
učebnice - vzdělání

Anglicko-český/ česko-anglický technický slovník - 20%
Technický slovník má uživatelům nabídnout rozsáhlou lexikograficky zpracovanou tematiku převážně technických a vědeckých oborů v?anglickém a českém jazyce. Heslář zahrnuje více než 100 000 termínů z 96 oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický technický slovník

290 Kč
232 Kč
Dětské hry - games - 20%
Autoři z Pražské skupiny školní etnografie se věnují pojmu hry, dětské hry, poté dětským skupinovým hrám na sbírce 1600 záznamů od 1. do 9. třídy.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Dětské hry - games

300 Kč
240 Kč
Německo-český/ česko-německý technický slovník - 20%
Slovník, který tímto předkládáme, má uživatelům nabídnout rozsáhlou lexikograficky zpracovanou tematiku převážně technických, ale i vědeckých a ekonomických oborů v německém a českém jazyce. Heslář zahrnuje více než 220 000 termínů ze 130 oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Německo-český/ česko-německý technický slovník

290 Kč
232 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Křehký pacient a primární péče - 20%
Publikace poprvé u nás zveřejňuje komplexní přístup ke znevýhodněným, křehkým, závislým lidem se závažným zdravotním postižením. Seznamuje tak odbornou veřejnost s postupně se vyvíjející koncepcí dlouhodobé péče (long-term care, LTC).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Křehký pacient a primární péče

548 Kč
438 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
učebnice - vzdělání
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Procesně řízená organizace - 20%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Procesně řízená organizace

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>