Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
sci-fi

Vládce Arestonu - 20%
Poslední díl nejnovější trilogie klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi
Ukázky

Vládce Arestonu

169 Kč
135 Kč
JFK 37 - Město mrtvých I - 20%
Johnu F. Kovářovi nedává spát záhada propojených světů, které dosud navštívil. Jeho společník Durand buduje obchodní impérium a bývalý agent chce v budoucnu sílu velké společnosti využít. Je proto třeba ji zabezpečit proti útokům zvenčí.
sci-fi
Ukázky

JFK 37 - Město mrtvých I

109 Kč
87 Kč
Kybersex - 20%
Patnáct povídek odehrávajících se na pozadí alternativní reality, často s prvky dystopie nebo s pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky... nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.
sci-fi
Ukázky

Kybersex

99 Kč
79 Kč
Velké problémy v malém Vietnamu - 20%
(5x)
Volné pokračování knihy Příliš dlouhá swingers party.
sci-fi
Ukázky

Velké problémy v malém Vietnamu

239 Kč
191 Kč
Aktivní kovy - 20%
(1x)
Vojín De Klerk byl nejdokonalejší superzabiják, kterého galaktická armáda kdy měla. Neznal nic než rozkazy, nehovořil jinak než jazykem vojenských hlášení a nezdravil civilisty jiným pozdravem než „Dobrý den, střeva ven“.
sci-fi
Ukázky

Aktivní kovy

189 Kč
151 Kč
Plástev v ohrožení - 20%
Volné pokračování kultovních sci-fi antiutopií Plástev jedu a Děti plástve.
sci-fi
Ukázky

Plástev v ohrožení

119 Kč
95 Kč
Válka pláství - 20%
Předposlední díl série patřící k nejvýraznějším dílům české science fiction přináší nejen odpovědi na otázky položené v minulých dílech, ale především strhující děj.
sci-fi
Ukázky

Válka pláství

149 Kč
119 Kč
Válka s Mloky - 20%
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
39 Kč
Děti plástve - 20%
(1x)
Představte si svět, který je tak přelidněný, že celý povrch kontinentů je zastavěný až do výšky několika set metrů, svět věčné tmy anekonečného zmaru, v němž vedle lidí žijí zmutovaná zvířata a degenerované rostliny.Nepříliš vhodné místo pročlověka.
sci-fi
Ukázky

Děti plástve

109 Kč
87 Kč
Děti plástve - 20%
Kastor zjišťuje, že byl podveden, a to znamená, že jeho slibně se vyvíjející vojenská kariéra je omyl. Jak se má zachovat? Má dodržovat kázeň a bez odmluv a přemýšlení plnit rozkazy, nebo se hydře, do jejíchž spárů se dostal, vzepřít?
sci-fi
Ukázky

Děti plástve

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>