Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
moderní svět a civilizace

A jde se na to! - 11%

Michael Morris vysvětluje praktické způsoby, kterými se dá přispívat k dobru Země a lidstva i co může člověk udělat pro své zdraví, spokojenost a seberealizaci. Čtenář najde v knize alternativní řešení v hospodářství, finančnictví i vzdělávání.

moderní svět a civilizace

A jde se na to!

297 Kč
264 Kč
Atlas muslimských strašáků - 11%
Bronislav Ostřanský, sleduje současnou kontroverzní polemiku o islámu a rozborem vybraných „strašáků“ by chtěl přispět k lepšímu chápání islámu a muslimů.
moderní svět a civilizace

Atlas muslimských strašáků

212 Kč
188 Kč
Dějiny amerického národa - 11%
(1x)
Dějiny amerického národa v Johnsonově podání jsou o to dramatičtější, že se v nich anglický historik pokouší postihnout zápas o charakter a smysl americké kultury.
moderní svět a civilizace

Dějiny amerického národa

323 Kč
287 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 11%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
moderní svět a civilizace

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

133 Kč
118 Kč
Vraždění po německu - 11%
(2x)
Kniha byla napsána proto, že před českou veřejností je trvale zamlčována pravda o německé okupaci a genocidě českého národa, se kterou Němci začali zcela plánovitě již ve válce. V případě jejich vítězství měl být český národ vyvražděn.
moderní svět a civilizace

Vraždění po německu

288 Kč
256 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
moderní svět a civilizace

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 86 položek
<< < 1 .. 7 8 9