Nejprodávanější Kniha - únor 2019
cestování

Z Prahy všemi směry II - 11%
Druhý díl knihy Z PRAHY VŠEMI SMĚRY, připravený autorkou oblíbeného cyklu KAM ZNAČKY NEVEDOU, opět míří „do všech světových stran“ z hlavního města.
cestování

Z Prahy všemi směry II

242 Kč
215 Kč
Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy - 11%
(2x)
Kniha o Jižní Americe a Antarktidě je poutavým a čtivým druhem literatury faktu, je druhou publikací daného žánru, po loňském „Snu o Tichomoří“ o omamujícím světě Polynésie, Melanésie a Mikronésie se strhující historií a kulturou.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy

314 Kč
279 Kč
Šumava - Bavorský les - 11%
Příroda, technické památky, města a obce, historie Šumavy – vše v praktickém „průvodci do kapsy“.Turistický průvodce Šumavou a Bavorským lesem poskytuje všem návštěvníkům a zájemcům o Šumavu přehledné informace o této „zelené střeše Evropy“.
cestování

Šumava - Bavorský les

116 Kč
103 Kč
Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor - 11%
(1x)
Nechte se provést Krajinou Jizerských hor – kouskem země s nádhernou přírodou, bohatou historií, krajem pověstí, legend i reálných příběhů místních lidí a lidiček …
cestování

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor

296 Kč
263 Kč
Magická Route 66 - 11%
(4x)
Kniha dokumentuje měsíční cestu autora z Chicaga do Los Angeles. Soubor 220 fotografií vytváří ucelený pohled Evropana na dnešní život kolem legendární cesty z Východu na Západ.
cestování

Magická Route 66

558 Kč
496 Kč
Sen o Tichomoří - 11%
(5x)
Souhrnná výpověď o ostrovních zemích Polynésie, Melanésie a Mikronésie z celkem šesti cest autorky do tohoto čarovného kusu světa. Předmluvu knihy s více než 300 fotografiemi a mapkami napsal cestovatel ing. Miroslav Zikmund.
cestování
Ukázky

Sen o Tichomoří

269 Kč
239 Kč
Šumava východ - 11%
Voduvzdorná mapa Šumava východ.
cestování

Šumava východ

80 Kč
71 Kč
Okolí Českých Budějovic
Českobudějovicko náleží mezi turisticky velmi přitažlivé oblasti jižních Čech. Stojí zde nejen všeobecně známá a památná místa, ale také stovky dalších méně věhlasných.
cestování

Okolí Českých Budějovic

135 Kč
Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen - 11%
Tyto publikace si nekladou za cíl nabídnout encyklopedický přehled o navštívených zemích, ale spíše poskytnout jejich návštěvníkům základní informaci.
cestování

Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen

144 Kč
128 Kč
Šumava - Železnorudsko 24
Túry v západní části Šumavy, turisticky atraktivní cíle - Černé a Čertovo jezero, Pancíř (i lanovkou), letovisko Železná Ruda, Prášily s botanickou zahradou, hrad Velhartice, výlety za hranice do Bavorského lesa.
cestování

Šumava - Železnorudsko 24

80 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 117 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>