Nejprodávanější tituly - únor 2019
humor

To neřeš! - 20%
Záznam mimořádných vypravěčských schopností Evy Holubové. V rozhovoru se svým dlouholetým přítelem, hercem a moderátorem Jaroslavem Duškem, vypráví humorně i vážně populární herečka o své rodině, dětech, sexu, alkoholu, dobročinnosti a cestování.
humor
Ukázky

To neřeš!

99 Kč
79 Kč
Slovácko sa sudí - 20%
Humorné povídky v jedinečné interpretaci autora textu Zdeňka Galušky!
humor
Ukázky

Slovácko sa sudí

199 Kč
159 Kč
Líný rodič - 11%
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
214 Kč
To na tobě doschne - 20%
(2x)
Herec Jan Kraus a spisovatel Ivan Kraus čtou humorné povídky. Bratři Krausovi navázali na úspěšnou nahrávku "Číslo do nebe" a sešli se znovu společně na pódiu pražského divadla Viola.
humor
Ukázky

To na tobě doschne

149 Kč
119 Kč
Jak na prevíta. Rady pro maminky - 11%
Tahle šikovná ilustrovaná knížečka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných tipů, jak zvládnout svoji rozrůstající se rodinu – a jak se přizpůsobit novému životu.
humor

Jak na prevíta. Rady pro maminky

143 Kč
127 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 11%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
127 Kč
Láska je...vodit se za ruce - 11%
Milá dárková knížka s obrázky pejska Snoopyho.
humor

Láska je...vodit se za ruce

89 Kč
79 Kč
Nadělat prachy - 11%
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
humor

Nadělat prachy

266 Kč
236 Kč
Standa a dům hrůzy - 11%
Hororový příběh pro děti od známého dramatika a spisovatele. Jeho hlavním hrdinou chlapec Standa a jeho dva malí kamarádi.
humor

Standa a dům hrůzy

224 Kč
199 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 139 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>