Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
ostatní

Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
ostatní
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
ostatní
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
ostatní
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
ostatní
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Tvoříme z ovčí vlny - 20%
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
ostatní
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
94 Kč
Podkovářství - 20%
Podkovářství je samostatné řemeslo. Přesto zůstalo dodnes spjato s kovářstvím, ale stejně tak k němu neoddělitelně patří znalosti z veterinárního lékařství.
ostatní
Ukázky

Podkovářství

144 Kč
115 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
ostatní
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Šest kontinentů - Příběhy z cest - 20%
Příběhy, postřehy a zajímavosti z cest po šesti kontinentech, doplněné emotivními snímky. ! Velikost 68 MB !
ostatní
Ukázky

Šest kontinentů - Příběhy z cest

278 Kč
222 Kč
Kompostování a péče o půdu - 20%
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
ostatní
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
81 Kč
Kraslice a velikonoční ozdoby - 20%
S velikonočními svátky jsou spojeny mnohé zvyky a obyčeje. Mezi tradice, které se dodržují dodnes, patří především pletení pomlázky, zdobení velikonočních kraslic rozličnými metodami, pečení velikonočního pečiva a další.
ostatní
Ukázky

Kraslice a velikonoční ozdoby

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 140 položek
<< < 1 .. 12 13 14