Nejprodávanější knihy - únor 2019
psychologie

Hypnoporod - 11%
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.
psychologie

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
psychologie

Koktavost

482 Kč
428 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
psychologie

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Jaký jsem, kdo jsem, jak si mohu rozumět s druhými, jaký smysl má moje existence tady a teď? Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy.
psychologie

Psychologie osobnosti

352 Kč
303 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
psychologie

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Portrét pro Lou, Sabinu a Marii - 11%
Portréty tří žen, ve stínu největších osobností psychoanalýzy neprávem dlouho přehlížených a pak zapomínaných, příběhy Lou Andreas-Salomé, Sabiny Spielreinové a Marie Bonapartové.
psychologie

Portrét pro Lou, Sabinu a Marii

198 Kč
176 Kč
Smysluplně žít - 11%
Kniha se zakládá na poznatcích Franklovy existenciální analýzy a logoterapie, které prezentuje tak, aby se jim dalo porozumět a aby se daly aplikovat v neterapeutické, mimoklinické oblasti.
psychologie

Smysluplně žít

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 150 položek
<< < 1 .. 13 14 15