Nejprodávanější tituly - únor 2019
erotika

Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Strašidelná vagina
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
erotika
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
Mrcha
Sem tam trochu erotiky, sem tam trochu humoru a samozřejmě i jistá dávka žhavého sexu, přesně tak, jak jsme již od autorky Jany Javorské zvyklí. Toto jsou příběhy, ve kterých je vždy hlavní hrdinkou žena, ale ne ledajaká.
erotika
Ukázky

Mrcha

89 Kč
Závěrka
(3x)
Erotická novela o fotografovi, který neumí fotit, a modelce, která neumí sedět.
erotika

Závěrka

268 Kč
Sladká muka
Než měla započít své působení v jedné z nejlepších advokátních kanceláří, chtěla absolventka práv Manon Bernardiová ještě něco zažít. Nabídka starat se několik týdnů o přepychovou prázdninovou vilu na Korsice proto přišla jako na zavolanou.
erotika
Ukázky

Sladká muka

49 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Norské dřevo
(8x)
V románu nejvýznamnějšího japonského spisovatele současnosti se skrývá fantastický, romantický i tragický milostný příběh.
erotika

Norské dřevo

323 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Nenasytná
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>