Nejprodávanější knihy - únor 2019
osobní rozvoj

Je možné žít 150 let? - 11%
Profesor Michail Tombak patří do světové elity významných specialistů přírodních léčitelských metod. Je autorem bestsellerů věnovaných zdravému, aktivnímu a dlouhému životu. Své úvahy opírající se o výzkumy a zkušenosti uvádí v této knize.
osobní rozvoj

Je možné žít 150 let?

214 Kč
190 Kč
Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu - 11%
Známý poradce v životních otázkách Kurt Tepperwein zde předkládá praktický a metodický koncept uvolnění vnitřních zdrojů. Kromě inventury a precizace rozhodujících otázek života ukazuje, jak myšlenky, postoje a chování ovlivňují váš život...
osobní rozvoj

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu

268 Kč
238 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
osobní rozvoj

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
osobní rozvoj

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 14%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
osobní rozvoj

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
199 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
osobní rozvoj

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
osobní rozvoj

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Brána k zázrakům - 11%
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.
osobní rozvoj

Brána k zázrakům

178 Kč
158 Kč
Hypnoporod - 11%
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.
osobní rozvoj

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

osobní rozvoj

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 213 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>