Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
partnerství

Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerství
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Vědomá prostitutka - 20%
(3x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství
Ukázky

Vědomá prostitutka

214 Kč
171 Kč
Vědomé milování - 20%
(1x)
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství
Ukázky

Vědomé milování

195 Kč
156 Kč
Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Na co se ptají muži - 20%
Je vůbec ještě možné říci něco nového o ženské duši? Poradenský psycholog Tomáš Novák a psychiatrička The Beastess neslibují překvapivé objevy, přesto však nabízejí něco velmi cenného - pragmatické odpovědi.
partnerství
Ukázky

Na co se ptají muži

161 Kč
129 Kč
Pozitivně na manželství - 20%
Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat "správně" a být v manželství spokojený.
partnerství
Ukázky

Pozitivně na manželství

195 Kč
156 Kč
Dokonalá svůdkyně - 20%
Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání.
partnerství
Ukázky

Dokonalá svůdkyně

237 Kč
190 Kč
Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
partnerství
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
partnerství
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>