Nejprodávanější Kniha - únor 2019
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
všeobecné a ostatní

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den - 11%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
všeobecné a ostatní

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den

359 Kč
319 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
všeobecné a ostatní

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - 11%
Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo.
všeobecné a ostatní

Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy

224 Kč
199 Kč
Za čím vším stojí štítná žláza - 11%
Další titul autorky bestselleru Autoimunitní řešení, který přináší komplexní a dostupný přehled potíží souvisejících se štítnou žlázou, jež vám pomůže rozpoznat varovné signály a navrátit zdraví.
všeobecné a ostatní

Za čím vším stojí štítná žláza

386 Kč
343 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
všeobecné a ostatní

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Jak nezemřít - 11%
(1x)
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí.
všeobecné a ostatní

Jak nezemřít

539 Kč
479 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
všeobecné a ostatní

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 156 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>