Nejprodávanější knihy - únor 2019
pedagogika, didaktika

Přehled pedagogiky - 11%
Mezinárodně uznávaný autor shromáždil v přehledné práci informace o současném stavu a trendech v pedagogických vědách; jejich klíčových poznatcích i otevřených otázkách. Velká pozornost je věnována výzkumným metodám a informačním pramenům.
pedagogika, didaktika

Přehled pedagogiky

314 Kč
279 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
pedagogika, didaktika

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Mindfulness u dětí a dospívajících - 11%
Komplexní, praktická příručka nabízí dětem různého věku možnosti, jak se stát stabilnějšími, sebevědomějšími a úspěšnějšími. Obsahuje přes sto padesát technik, aktivit, her a meditací, které pomáhají zlepšit soustředění, náladu, lépe ovládat emoce...
pedagogika, didaktika

Mindfulness u dětí a dospívajících

449 Kč
399 Kč
Z předškoláka školákem - 11%
Kniha nejprve představuje kritéria školní zralosti předškolního dítěte a nabízí seznam otázek, na které by zralé dítě mělo znát odpovědi. Dále se zabývá tím, jaké mohou být důvody k odkladu školní docházky nebo naopak k předčasnému zaškolení.
pedagogika, didaktika

Z předškoláka školákem

233 Kč
207 Kč
Deset dětských přání - 11%
Praktická příručka představuje deset hlavních přání dítěte vůči dospělým, která umožní co nejlépe rozvinout dětskou osobnost. Nabízí i praktické rady, jak můžeme tato přání přijmout a utvářet podle nich naši výuku a výchovu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Deset dětských přání

306 Kč
272 Kč
Dítě s dyskalkulií ve škole - 11%
Je chytré, šikovné stejně jako jeho spolužáci, ale s čísly a příklady si opravdu neví rady. Tak by se dal popsat problém dítěte s dyskalkulií. Dyskalkulie je jedna ze specifických poruch učení a projevuje se širokým spektrem výrazných obtíží...
pedagogika, didaktika

Dítě s dyskalkulií ve škole

269 Kč
239 Kč
L, R, Ř je brnkačka - 11%

Mluvení bude pro děti hračka. Knížka je určena dětem, které se potýkají s výslovností hlásek L, R, Ř.

pedagogika, didaktika

L, R, Ř je brnkačka

269 Kč
239 Kč
Logopedické hry pro větší děti - 11%
Pracovní sešit je určen pro děti především mladšího školního věku, které ještě nevyslovují správně některé hlásky. Obsahuje úkoly vhodné pro upevnění (automatizaci) v řeči již naučených (zafixovaných) hlásek.
pedagogika, didaktika

Logopedické hry pro větší děti

170 Kč
151 Kč
Montessori konkrétně 1 - 11%
První díl obsahuje cvičení z oblasti praktického života zahrnující péči o vlastní osobu a smyslové výchovy, jako je poznávání rozměrů, barev, rozvoj hmatu, sluchu a dalších smyslů, poznávání forem a tvarů a další.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Montessori konkrétně 1

306 Kč
272 Kč
Montessori konkrétně 2 - Matematika - 11%
Druhý díl slovem i obrazem uvádí do matematického myšlení a představuje nejdůležitější Montessori materiály pro matematiku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Montessori konkrétně 2 - Matematika

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>