Nejprodávanější tituly - únor 2019
Vysoké školy a VOŠ

Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Kvantová mechanika II. - 11%
Druhý díl učebnice kvantové mechaniky staví na obecných základech kvantové teorie vyložených v dílu prvním a je věnován pokročilejším partiím kvantové teorie, které jsou důležité při studiu atomárních systémů.
Vysoké školy a VOŠ

Kvantová mechanika II.

351 Kč
312 Kč
Mikroekonomie - 11%
Druhé vydání Mikroekonomie je určeno všem zájemcům o mikroekonomickou větev ekonomie, která analyzuje chování ekonomických subjektů, ať již jsou jimi jednotlivci, domácnosti, podniky nebo vláda.
Vysoké školy a VOŠ

Mikroekonomie

449 Kč
399 Kč
Morfologie současné angličtiny - 20%
Sbírka příkladů a cvičení pro pokročilé studenty angličtiny.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Morfologie současné angličtiny

100 Kč
80 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Angličtina pro radost I. - 20%
Anglicko-česká e-kniha pro začátečníky. Pozor, žádné vysvětlování gramatiky, žádná doplňovací cvičení, ani 30 nových slovíček na jedné stránce. Nic takového. V této e-knize najdete pouze základní anglické texty a rozhovory na cestování.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Angličtina pro radost I.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Measure and Integral - 20%
The book is written in English Text is based on lectures in measure and integration theory given by the authors in the nineties.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Measure and Integral

260 Kč
208 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Konkurenceschopný podnik - 20%
Jak měnit uspořádanost podniku, jaké nástroje, metody a prostředky ke změně uspořádanosti použít, je obsahem předkládané vysokoškolské učebnice, která má za cíl poskytnout základní rámec vědomostí a poznatků z oblasti ekonomiky.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Konkurenceschopný podnik

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>