Nejprodávanější tituly - únor 2019
hudba

Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
Miro Žbirka – Zblízka
Životní příběh Miroslava „Mekyho“ Žbirky, jak jej z jeho vyprávění zaznamenal novinář Honza Vedral. Publikace, která mapuje jeden z nejúžasnějších příběhů československé populární hudby
hudba

Miro Žbirka – Zblízka

359 Kč
RR rozhovory
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
hudba
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
Životaběh
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
hudba

Životaběh

315 Kč
Decibely nad Brnem
(1x)
Kniha pro všechny fanoušky bigbítu předrevolučních let. Tuto hudbu se rozhodl zachytit ve svém knižním projektu brněnský hudební publicista Petr Gratias, který připravil knihu Decibely nad Brnem, jenž zachycuje období počátku 60. do konce 80. let.
hudba
Ukázky

Decibely nad Brnem

198 Kč
Petr píše :-)
Soubor dosavadních příspěvků z facebookového profilu kapely Mňága a Žďorp, doplněný o starší blogy, dosud nezveřejněné příspěvky, podrobný popis čínského dobrodružství z roku 2014 a kapelové i osobní barevné fotografie.
hudba

Petr píše :-)

269 Kč
Případ Václava Talicha
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
hudba

Případ Václava Talicha

206 Kč
Housle tečka Hrubý
(1x)
Bilanční rozhovor s významnou osobností naší rockové hudby mapuje život Jana Hrubého a přináší jeho nevšední postřehy profesionálního hudebníka, vzpomínky na kolegy, přátele i události v uplynulých letech.
hudba

Housle tečka Hrubý

225 Kč
Zuby nehty
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
hudba

Zuby nehty

268 Kč
Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.
hudba

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>