Nejprodávanější tituly - únor 2019
Česká republika

Skrytá krása Čech - 20%
(1x)
Na cestu za skrytou krásou Čech vás zvou zkušení spisovatelé a cestovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý. S kamerou a fotoaparátem – a s očima otevřenýma – se vydali do míst, jejichž krása je skrytá doslova (a jen místy vystupující na povrch),
Česká republika
Ukázky

Skrytá krása Čech

149 Kč
119 Kč
Prahou s otevřenýma očima V. - 11%
Již po páté se vydáváme na podivuhodnou pouť českou metropolí „s otevřenýma očima“.
Česká republika

Prahou s otevřenýma očima V.

233 Kč
207 Kč
Toulavá kamera 20 - 11%
Dvacáté pokračování oblíbené ediční řady obsahuje tradičních padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi.
Česká republika

Toulavá kamera 20

296 Kč
263 Kč
Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I. - 11%
(1x)
Jedná se o již 41. svazek oblíbené edice knih „na starých pohlednicích“, zároveň také o 1. díl edice „o hradech, zámcích a tvrzích“. V knize je vyobrazeno bezmála 380 různých objektů prostřednictvím více než 820 historických pohlednic.
Česká republika

Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I.

621 Kč
552 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie - 11%
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.
Česká republika

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
239 Kč
Smírčí kříže - 20%
Audiokniha obsahuje vyprávění o kamenech, na které občas narazíme při našich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Autor Vladimír Preclík. Čtou Radovan Lukavský, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský.
Česká republika
Ukázky

Smírčí kříže

99 Kč
79 Kč
Šumava - Bavorský les - 11%
Příroda, technické památky, města a obce, historie Šumavy – vše v praktickém „průvodci do kapsy“.Turistický průvodce Šumavou a Bavorským lesem poskytuje všem návštěvníkům a zájemcům o Šumavu přehledné informace o této „zelené střeše Evropy“.
Česká republika

Šumava - Bavorský les

116 Kč
103 Kč
Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor - 11%
(1x)
Nechte se provést Krajinou Jizerských hor – kouskem země s nádhernou přírodou, bohatou historií, krajem pověstí, legend i reálných příběhů místních lidí a lidiček …
Česká republika

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor

296 Kč
263 Kč
Okolí Českých Budějovic
Českobudějovicko náleží mezi turisticky velmi přitažlivé oblasti jižních Čech. Stojí zde nejen všeobecně známá a památná místa, ale také stovky dalších méně věhlasných.
Česká republika

Okolí Českých Budějovic

135 Kč
Šumava - Železnorudsko 24
Túry v západní části Šumavy, turisticky atraktivní cíle - Černé a Čertovo jezero, Pancíř (i lanovkou), letovisko Železná Ruda, Prášily s botanickou zahradou, hrad Velhartice, výlety za hranice do Bavorského lesa.
Česká republika

Šumava - Železnorudsko 24

80 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3