Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2019
psychologie pro každého

Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Vysoká škola pozitivního myšlení - 11%
(3x)
Ve své nové knize popisuje v jednotlivých kapitolách, jak si splnit své sny a být šťastný, proč je třeba mít pozitivní myšlení, i když k tomu není žádnů důvod a proč si nenechat radit od ostatních, jak žít.
psychologie pro každého

Vysoká škola pozitivního myšlení

223 Kč
198 Kč
Držme se pevně - 11%

Terapie zaměřená na emoce vnímá milostný vztah jako vazbu (attachment) svou intenzitou a hloubkou podobnou té, která se v raném dětství utváří mezi matkou a dítětem. Kniha je určena terapeutům i široké veřejnosti a všem, kteří chtějí uzdravit...

psychologie pro každého

Držme se pevně

404 Kč
359 Kč
Erkenne dein Ziel - 11%
Německá verze nejúspěšnější knihy Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie pro každého

Erkenne dein Ziel

297 Kč
264 Kč
Krabička první pomoci + CD - 11%
Krabička první pomoci… a poslední naděje vám poradí, jak postupovat, chcete-li být sami sobě psychologem. Naleznete v ní řadu užitečných postupů, nápadů a testů.
psychologie pro každého

Krabička první pomoci + CD

264 Kč
234 Kč
Náš velký útěk
Andrea má čtyři děti a ona i její muž jsou stále méně spokojeni se způsobem života, který jim nabízí civilizovaná společnost s přesně stanovenými pravidly. Připadá jim, že jejich existence se skládá jen z vydělávání peněz...
psychologie pro každého

Náš velký útěk

134 Kč
Pohádka o ztracené krajině - 11%
Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné.
psychologie pro každého

Pohádka o ztracené krajině

214 Kč
190 Kč
Sám sobě psychoterapeutem - 11%
Publikace je určena především lidem s různými úzkostnými a depresivními problémy, a také jejich blízkým osobám. Kniha je psaná stylem, aby zmiňované informace, metody a doporučení byly pro čtenáře srozumitelné a dobře využitelné v praxi.
psychologie pro každého

Sám sobě psychoterapeutem

225 Kč
200 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie pro každého

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
psychologie pro každého

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>