Nejprodávanější tituly - únor 2019
psychologie pro každého

Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie pro každého

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
psychologie pro každého

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie pro každého

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
psychologie pro každého

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
psychologie pro každého
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
psychologie pro každého
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
psychologie pro každého

ADHD

171 Kč
152 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie pro každého
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Jak si lidé hrají - 11%
(1x)
Kniha umožňuje porozumět, co se skutečně děje mezi lidmi během základních sociálních interakcí.
psychologie pro každého

Jak si lidé hrají

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>