Nejprodávanější Kniha - únor 2019
medicína

Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
S láskou ke zdravému pohybu našich dětí - 11%
V knize se dočtete, jak se nestát "zbytečným" pacientem rehabilitace, jak by měl vypadat pohybový vývoj našich nejmenších, čím vším jim my dospělí můžeme nevědomě uškodit a jak tomu předejít.
medicína

S láskou ke zdravému pohybu našich dětí

169 Kč
150 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Biologická a cílená léčba - 11%
Klinicky a prakticky zaměřená kniha, s důrazem na využití informací v praxi, pokrývá všechny hlavní medicínské obory, ve kterých se v současné době biologická a cílená léčba terapeuticky využívá.
medicína

Biologická a cílená léčba

693 Kč
616 Kč
Dětská pneumologie - 11%
Cílem editorů a autorského kolektivu je přehledná a klinicky zaměřená kniha s doporučenými postupy v diagnostice a léčbě onemocnění respiračního systému s praktickými radami pro řešení akutních nebo chronických respiračních obtíží.
medicína

Dětská pneumologie

644 Kč
572 Kč
Gen - 11%
Nakladatelství Munipress věnuje oslavám 100. výročí založení Masarykovy univerzity české vydání mimořádné a oceňované knihy o historii genu – jednotce dědičnosti a biologické informace.
medicína

Gen

487 Kč
433 Kč
Nejvýznamnější inovace v medicíně
Kniha přináší výběr pozoruhodných přednášek, které zazněly na celostátním kongresu České lékařské akademie, jež se konal v roce 2017 v Mariánských Lázních.
medicína

Nejvýznamnější inovace v medicíně

341 Kč
Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití - 11%
Kniha je užitečnou příručkou pro všechny, kdo se o problematiku antibiotické léčby hlouběji zajímají – pro klinické lékaře i laboratorní pracovníky, ale i studenty lékařství nebo farmacie.
medicína

Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití

854 Kč
759 Kč
Biomechanika člověka - 11%
Biomechanika člověka je oficiální učebnicí České společnosti pro biomechaniku shrnující současné poznatky z oboru. Je určena nejen studentům magisterských oborů aplikované mechaniky-biomechaniky a biomedicíny...
medicína

Biomechanika člověka

584 Kč
519 Kč
Deprese, odkaz předků - 11%
Deprese může kdykoli postihnout kohokoli z nás. Knihu ocení nejen lidé s touto poruchou, ale i jejich terapeuti, a všichni čtenáři se zájmem o vliv životů našich předků na náš současný život.
medicína

Deprese, odkaz předků

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>