Nejprodávanější audioknihy - únor 2019
detektivky

Krimi dekameron - 20%
(1x)
Jan Kučera, vysloužilý policista, pro vás vybral 19 nejpikantnějších případů s erotickým podtextem, které v průběhu své kariéry u policie musel řešit.
detektivky
Ukázky

Krimi dekameron

190 Kč
152 Kč
Lazar - 11%
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
319 Kč
Macbeth - 11%
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

detektivky

Macbeth

314 Kč
279 Kč
Maigret - Noc na křižovatce - 20%

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

detektivky
Ukázky

Maigret - Noc na křižovatce

269 Kč
215 Kč
Maigret v Picratt baru - 11%

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru. Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty.

detektivky

Maigret v Picratt baru

269 Kč
239 Kč
Nitranská brána smrti - 11%
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
detektivky

Nitranská brána smrti

314 Kč
279 Kč
Noc - 11%
(3x)
Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií.
detektivky

Noc

314 Kč
279 Kč
Pan Mercedes - 20%
(1x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
detektivky
Ukázky

Pan Mercedes

379 Kč
303 Kč
Promlčení - 11%
(3x)
Detektivní román o zločinech, které dlouho spaly za hraničním pásmem. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se mladý detektiv Tomáš Volf vyzpovídat člověka, který se tehdy vyšetřování účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra.
detektivky

Promlčení

224 Kč
199 Kč
První dámská detektivní kancelář - 11%
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.
detektivky

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>